Vino sa facem un om de zapada!
Nu dureaza decat 4 ani!

 


Search Sitemap Contact

Bine ati venit la gradinita cu predare in limba engleza OMUL DE ZAPADA


Organizam activitati interactive cu parintii, Cursurile "Educam asa!!!"

 


 Instructori:
 Zorila Alina
 Hurduc Gina
 Craciunoiu Carmen


 

Pentru parinti este esential sa mentina o legatura cât mai strânsa cu educatorul copilului precum si cu staff-ul managerial.

Din acest motiv, la înscriere parintele completeaza un formular prin care este rugat sa ofere toate modalitatile de contact (telefon, e-mail, telefoane ale persoanelor care vin sa ia copilul de la gradinita).

De asemenea, comunicarea scrisa se realizeaza printr-un carnetel de corespondenta în care se noteaza zilnic ceea ce se petrece cu copilul, in ce procent a consumat mesele zilnice, durata somnului si starea generala de sanatate.

Parintele este anuntat imediat daca apar modificari neasteptate ale starii de sanatate a copiulului.

Avizierele reprezinta o alta modalitate prin care se comunica informatii familiilor si ele pot contine informatii legate de activitati petrecute in gradinita, anunturi ale diverselor intruniri, meniul zilnic.

Parintii descopera progresele copiilor prin lectiile deschise care au loc semestrial si care evidentiaza activitatile instructiv educative ce au loc in gradinita.

Intrunirile individuale periodice sunt deasemenea un prilej de dialog deschis, bazat pe incredere reciproca si stricta confidentialitate.

Copyright © 2007-2009 Gradinita Omul de Zapada gradinite galati gradinita galati | Created by Betamax.Toate drepturile rezervate.