Vino sa facem un om de zapada!
Nu dureaza decat 4 ani!

 


Search Sitemap Contact

Bine ati venit la gradinita cu predare in limba engleza OMUL DE ZAPADA

Avantajele unice ale gradinitei "Omul de Zapada" din Galati sunt oferite copiilor de cand acestia fac primii pasi in cadrul "Grupei BEBE": 18 luni - 3 ani (grupa mica nou infiintata care va prinde aripi odata cu inceperea anului scolar 2010-2011) - pana la finalizarea grupei pregatitoare cand sunt pregatiti pentru viata de scolar.

Oferim pachete de studiu personalizate, tinand cont de nevoile fiecarui copil in parte, de potentialul sau fizic si intelectual, de ritmul propriu de dezvoltare si de nevoile sale afective; pregateste copilul pentru scoala si viata, asigurandu-i o educatie de calitate bazata pe inovatie si pe diversificare si invantandu-l sa devina un prescolar model; este o institutie de invantamant serioasa, dar si o "casa" primitoare, unde educatoarele stiu sa fie si dascali si mamici; vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o oferta educationala corespunzatoare nevoilor copiilor si cu un ambient primitor ce suplineste cu succes caminul micutilor.

Incepeti calatoria alaturi de noi in "Grupa BEBE", locul unde copilului dumneavoastra ii este permis pampersul, tetina, biberonul si formula de lapte. Grupa va avea un numar maxim de 8 copii care vor fi ingrijiti cu multa atentie si afectiune de educatoare; asistenta cadru medical.

Program si cotizatii:

8 - 12 = 450 RON / luna + 7 RON/zi/masa (nu include: formula lapte, pampers, biberon)
8 - 13 = 516 RON / luna + 10 RON/zi/masa (nu include: formula lapte, pampers, biberon)
8 - 18 = 660 Ron / luna + 16 RON/zi/masa (nu include: formula lapte, pampers, biberon)

Incepeti calatoria alaturi de noi parcurgand primii pasi la "Grupa BEBE".

Copyright © 2007-2009 Gradinita Omul de Zapada gradinite galati gradinita galati | Created by Betamax.Toate drepturile rezervate.