Vino sa facem un om de zapada!
Nu dureaza decat 4 ani!

 


Search Sitemap ContactBine ati venit la gradinita cu predare in limba engleza OMUL DE ZAPADA
Oferta Educationala

Din paleta de activitati optionale care vin in completarea activitatilor pe domenii experientiale, a celor liber alese si de dezvoltare personala, amintim:
- Engleza pentru cei mici
- In pasi de dans
- Atelier de creatie (pictura)- Pian
- Curs "Micii Papusari" (manuire papusi)
- Curs de sah

ACTIVITATILE EXTRACURRICULARE

Activitatile extracurriculare ocupa un loc primordial in educatia copilului, reusind sa imbine, in cel mai eficient mod, acumularea de cunostinte cu relaxarea si divertismentul. Dintre aceste activitati, amintim: vizitele, excursiile, activitatile cultural-artistice si sportive, voluntariat, activitati de ecologizare a zonei, donatii.

"OMUL DE ZAPADA"
DEVIZA

"GRADINITA ESTE A COPIILOR"

Misiune:
Gradinita "Omul de Zapada" isi propune sa asigure cadrul favorabil unei educatii solide pentru toti copiii, implicānd īn procesul de educatie toti factorii educationali si comunitatea locala.

Viziune Dorim sa asiguram prescolarilor conditii optime de viata si activitate, īn scopul educarii pentru viitor, pentru adaptarea la noile transformari ale societatii.

Obiective Accentuarea dimensiunii educative extrascolare; dezvoltarea de proiecte si parteneriate comunitare.
Utilizarea eficienta, la nivelul standardelor nationale, a resurselor umane, materiale si financiare.
Cresterea responsabilitatii si a raspunderii fiecarui cadru didactic fata de prescolari, parinti, comunitate.
Asigurarea calitatii educatiei din perspectiva pregatirii pentru o societate si economie bazata pe cunoastere.
Armonizarea strategica privind crearea spatiului comun al educatiei europene.
Asigurarea sanselor egale īn educatie, premisa a dezvoltarii coeziunii sociale.

GRADINITA PARTICULARA ACREDITATA "OMUL DE ZAPADA" GALATI PROGRAM SCURT & PRELUNGIT"Nu ne putem imagina copilaria fara rāsetele si jocurile sale. Sufletul si inteligenta devin mari prin joc. Despre un copil nu se poate spune ca el creste si atāt; trebuie sa spunem ca el se dezvolta prin joc."
Jean Chateau

Adresa Str. Universitatii Nr. 12, Galati
Telefon - 0236 419972
Email: gradinita@omuldezapada.ro
Web: www.omuldezapada.ro
Facebook: Gradinita Omuldezapada Galati

Resurse MaterialeOferim copiilor dotari moderne, cu spatii generoase si primitoare: 5 Sali de grupa mobilate modern, cu mijloace si material didactice, adecvate cerintelor educationale actuale; cabinet medical; biblioteca cu 750 de titluri; sala de mese cu bucatarie proprie; curte spatioasa si aparate de joc (tobogan gonflabil, tobogan cu apa, casute etc.).

Resurse Umane
Gradinitia "Omul de Zapada" este reprezentata cu profesionalism de un colectiv de 9 cadre didactice cu statut de profesor pentru invatamant prescolar, 2 cu gradul didactic I, 3 cu gradul didactic II si 4 cadre tinere cu definitivat.Parteneriate educationale la nivel localBiblioteca V.A. Urechia; D.P.P.D.; Universitatea "Dunarea de Jos" Galati; Teatrul Muzical "Nae Leonard"; Teatrul Dramatic "Fani Tardini"; Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Galati; Ansamblul Folcloric "Ciobanasul"; Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii; Scoli, Gradinite, Muzee din judetul Galati.

Proiecte si concursuri

"Cu Europa la joaca"; "Coloram si invatam"; "Voinicel"; "Piticot"; "Piciul"; "Smarty"; "Istetel"Despre gradinita noastraGradinita noastra a fost infiintata īn anul 2003.
Dezvoltarea gradinitei s-a facut treptat, atāt ca numar de copii, cāt si ca numar de cadre didactice, īn acest moment scolarizānd aprox. 60 de copii.

Ne māndrim cu realizarile noastre si, cu siguranta, nu ne vom opri aici!
Suntem una dintre putinele gradinite acreditate din Galati (O.M.E.C. 5301/25.09.2009 privind acordarea acreditarii). Copiii care au fost elevii gradinitei noastre au obtinut rezultate excelente in activitatea scolara.
Gradinita Omul de Zapada din Galati va garanteaza o buna evolutie intelectuala a copilului dumneavoastra.

 


 

Copyright © 2007-2009 Gradinita Omul de Zapada gradinite galati gradinita galati | Created by Betamax.Toate drepturile rezervate.